ΝΕΟ Surface & Edge Protect+

Η τεχνολογία Surface & Edge Protect+ που απωθεί την υγρασία μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή της συσσώρευσης λάσπης, τροφίμων και άλλων ρύπων στους αρμούς και την υφή του ξύλου. Έτσι, το δάπεδό σας δείχνει σαν καινούργιο.

Όμορφα κατεργασμένα μασίφ ξύλινα δάπεδα

Θέλετε ένα ζεστό και αυθεντικό εσωτερικό; Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη φυσική γοητεία του πραγματικού ξύλου. Τα ξύλινα δάπεδα Quick-Step ταιριάζουν με κάθε στυλ και θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση για μια ζωή.

3 λόγοι για να επιλέξετε ένα ξύλινο δάπεδο Quick-Step

Μασίφ ξύλινα δάπεδα με εύκολη εγκατάσταση με κούμπωμα

Εύκολη εγκατάσταση με κούμπωμα

Χάρη στο σύστημα Uniclic Multifit, μπορείτε να τοποθετήσετε το μασίφ ξύλινο δάπεδό σας σε χρόνο μηδέν! Δεν απαιτείται καμία εργασία μετά την εγκατάσταση, επομένως μπορείτε να απολαύσετε αμέσως το ολοκαίνουργιο παρκέ δάπεδό σας.

Ξύλινα δάπεδα κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν στον χρόνο

Πραγματικό ξύλο, κατασκευασμένο ώστε να αντέχει στον χρόνο

Τα μασίφ ξύλινα δάπεδα Quick-Step είναι πλήρως ανθεκτικά στη φθορά, χάρη είτε στα επτά προστατευτικά στρώματα βερνικιού για προστασία από τις ακτίνες UV είτε στα δύο στρώματα τροποποιημένου λαδιού. Εξάλλου, η ποιότητα είναι συνώνυμη της Quick-Step! Μην εκπλαγείτε επομένως εάν λάβετε εγγύηση εφ' όρου ζωής.

Μασίφ ξύλινα δάπεδα κατασκευασμένα με προσοχή

Κατασκευασμένα με προσοχή

Τα παρκέ δάπεδα Quick-Step διατίθενται σε πολλά σχήματα και χρώματα. Το μυστικό πίσω από την πληθώρα των τύπων ξύλου και τα πανέμορφα επιφανειακά εφέ –από βουρτσισμένες σανίδες έως λαξευμένες άκρες– είναι ένα γνήσιο πάθος για σχεδίαση.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο δάπεδο

Σχέδια μασίφ ξύλινων δαπέδων

Βρείτε το δάπεδο που θα λατρέψετε

Τα παρκέ δάπεδα Quick-Step διατίθενται σε πολλά σχήματα και χρώματα. Ανακαλύψτε μια πληθώρα τύπων ξύλου και όμορφων επιφανειακών εφέ – από βουρτσισμένες σανίδες έως λαξευμένες άκρες.

Πάρτε μια δόση έμπνευσης για το δάπεδό σας με το εργαλείο Quick-Step FloorExplorer

Εμπνευστείτε

Η επιλογή ενός δαπέδου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, χάρη στο FloorExplorer μπορεί να γίνει: με μόνο τρία απλά βήματα, θα σας παρέχουμε μια επισκόπηση των σχεδίων δαπέδων που ταιριάζουν ιδανικά στις προτιμήσεις σας για τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου και στην προσωπικότητά σας.

Όλα όσα χρειάζεστε για μοναδικό στυλ

Βρήκατε το τέλειο δάπεδο; Τώρα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να ξεκινήσετε τις εργασίες εγκατάστασης δαπέδου. Με αυτά τα εργαλεία θα εξασφαλίσετε ότι όλα θα γίνουν σωστά, από την εγκατάσταση μέχρι το φινίρισμα και τη συντήρηση.

Μασίφ ξύλινα δάπεδα με εύκολη εγκατάσταση

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Εύκολα και γρήγορα… τα παρκέ δάπεδα Quick-Step μπορούν να εγκατασταθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους: πλωτά ή κολλητά.

Προσθέστε το ιδανικό φινίρισμα στο μασίφ ξύλινο δάπεδό σας

Προσθέστε το ιδανικό φινίρισμα

Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα από σοβατεπιά υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν σε κάθε δάπεδο και στυλ. Καθένα από αυτά έχει υποβληθεί σε έλεγχο ποιότητας, όπως ακριβώς και τα δάπεδά μας.

Συντήρηση χωρίς κόπο με τα μασίφ ξύλινα δάπεδα

Συντήρηση χωρίς κόπο

Τα ξύλινα δάπεδα Quick-Step δεν είναι μόνο όμορφα, είναι επίσης και εύκολα στον καθαρισμό και τη συντήρηση.