Βινυλικά δάπεδα και πολυτελή βινυλικά πλακίδια

Ομορφύνετε το σπίτι σας με τη φυσική εμφάνιση και τη χαρακτηριστική αίσθηση ζεστασιάς που προσφέρουν τα βινυλικά δάπεδα Quick-Step. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα βινυλικών δαπέδων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση. Όλα διαθέτουν προστατευτικό άνω στρώμα το οποίο εξασφαλίζει ότι το δάπεδό σας θα διατηρήσει την όμορφη εμφάνισή του για πολλά χρόνια.

3 λόγοι για να επιλέξετε ένα βινυλικό δάπεδο Quick-Step

Βινυλικά δάπεδα υψηλής ποιότητας

Υπέροχη όψη που διαρκεί

Όλα τα βινυλικά δάπεδα Quick-Step διαθέτουν προστατευτικό άνω στρώμα που τους χαρίζει ανθεκτικότητα στο νερό, τις χαραγές και τους λεκέδες. Έτσι εξασφαλίζετε ότι το δάπεδό σας θα παραμείνει για πάντα τόσο όμορφο όσο την πρώτη μέρα που το εγκαταστήσατε.

Τα βινυλικά δάπεδα προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση στο περπάτημα

Μια ευχάριστη αίσθηση στο περπάτημα

Το βάδισμα πάνω σε ένα βινυλικό δάπεδο Quick-Step είναι μια ευχάριστη εμπειρία από κάθε άποψη: αιχμαλωτίζουν το βλέμμα με τα φυσικά τους σχέδια, προσφέρουν απαλή και ζεστή αίσθηση, ενώ η ακουστική τους απόδοση σάς απαλλάσσει από τους ανεπιθύμητους θορύβους από τα τακούνια, τις μπότες, τα αθλητικά παπούτσια ή τους ήχους από τις πατούσες των κατοικίδιων.

Τα βινυλικά δάπεδα είναι ιδανικά για ανακαινίσεις

Ιδανικά για ανακαινίσεις

Ανακαινίζετε; Τα βινυλικά δάπεδα Quick-Step είναι πολύ λεπτά και εύκολα στην εγκατάσταση (χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος Uniclic Multifit).

Εγκαταστήστε βινυλικά δάπεδα Quick-Step στους τοίχους σας

Το γνωρίζατε; Τα βινυλικά δάπεδα Glue+ της Quick-Step μπορούν να εγκατασταθούν και στους τοίχους σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταιριάξετε όλα τα στοιχεία ενός χώρου χρησιμοποιώντας ένα προτιμώμενο μοτίβο ή σχέδιο, ακόμα και στο ντους.

Όλα όσα χρειάζεστε για μοναδικό στυλ

Βρήκατε το τέλειο δάπεδο; Τώρα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να ξεκινήσετε τις εργασίες εγκατάστασης δαπέδου. Με αυτά τα εργαλεία θα εξασφαλίσετε ότι όλα θα γίνουν σωστά, από την εγκατάσταση μέχρι το φινίρισμα και τη συντήρηση.

Βινυλικά δάπεδα με εύκολη εγκατάσταση

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Τα δάπεδα Quick-Step είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την εύκολη εγκατάστασή τους. Τα βινυλικά μας δάπεδα δεν αποτελούν εξαίρεση. Είτε επιλέξετε πλωτή είτε κολλητή εγκατάσταση, το νέο βινυλικό σας δάπεδο θα είναι έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ.

Προσθέστε το ιδανικό φινίρισμα στο βινυλικό σας δάπεδο

Προσθέστε το ιδανικό φινίρισμα

Πετύχετε ένα άψογο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα επιλέγοντας από μια σειρά από ασορτί σοβατεπιά και προφίλ για το νέο σας δάπεδο.

Συντήρηση χωρίς κόπο με τα βινυλικά δάπεδα

Συντήρηση χωρίς κόπο

Σήμερα, μπορείτε πιο εύκολα από ποτέ να διατηρείτε το δάπεδό σας καθαρό και όμορφο όπως ήταν την πρώτη ημέρα. Επιλέξτε από μια σειρά αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον "πέμπτο τοίχο" του σπιτιού σας άθικτο και σαν καινούργιο.

Top