Γιατί θα αγαπήσετε τα βινυλικά δάπεδα Quick-Step

Σανίδα Livyn

Τι είναι το βινυλικό δάπεδο;

Το πολυτελές βινυλικό δάπεδο Livyn αποτελείται από πέντε διαφορετικές στρώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα αδιάβροχο δάπεδο με ιδιότητες μείωσης του θορύβου, αλλά επίσης προσφέρει μια πολύ ζεστή και απαλή επιφάνεια για να περπατήσετε. Παρόλα αυτά, τα βινυλικά δάπεδα παραμένουν εξαιρετικά λεπτά: ιδανικά για ανακαινίσεις.


  1. Ένα άνω στρώμα υψηλής απόδοσης: αυτή η προστατευτική στρώση με τεχνολογία Scratch and Stain Guard προστατεύει το δάπεδό σας από βρωμιά, λεκέδες και χαραγές και το καθιστά εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση. Το εξαιρετικά ματ-γυαλιστερό φινίρισμα εγγυάται μια φυσική εμφάνιση.

  2. Μία βινυλική διακοσμητική στρώση περίτεχνης εκτύπωσης: η υψηλής ποιότητας τεχνική εκτύπωσης που χρησιμοποιείται για αυτήν τη στρώση, προσφέρει στο βινυλικό δάπεδο τη μοναδική και αυθεντική του εμφάνιση.

  3. Ένας ανθεκτικός στα χτυπήματα βινυλικός πυρήνας: αυτός ο αδιάβροχος βινυλικός πυρήνας, που μειώνει τον θόρυβο, παρέχει άνεση και ανθεκτικότητα.

  4. Μία επιπλέον σταθεροποιητική στρώση: αυτή η στρώση περιέχει εξαιρετικά πυκνές ίνες υάλου που προσφέρουν στο βινυλικό δάπεδο επιπλέον σταθερότητα ως προς τις διαστάσεις. 

  5. Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ανθεκτικό στις κρούσεις, βινυλικό υπόστρωμα: αυτή η στρώση είναι ανθεκτική στην υγρασία και εγγυάται μια άψογα ισορροπημένη σανίδα δαπέδου, χωρίς κύρτωση ή κάμψη.

Φυσική εμφάνιση

Τα πολυτελή βινυλικά δάπεδα Livyn είναι μια απόλαυση για τα μάτια και τα πόδια σας. Από τη μία πλευρά, τα όμορφα σχέδια και τα ιδανικά ταιριαστά αξεσουάρ προσφέρουν στο δάπεδο μια μοναδική φυσική εμφάνιση. Από την άλλη, οι απαλές και άνετες επιφανειακές δομές, καθιστούν το δάπεδο απολαυστικό όταν πατάτε ακόμη και με γυμνό πόδι.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Το σύστημα Uniclic Multifit για το Livyn κάνει την εγκατάσταση του βινυλικού δαπέδου πιο γρήγορη και πιο εύκολη από ποτέ.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα

Τα βινυλικά δάπεδα μπορούν πολύ εύκολα να αντέξουν στις σκληρές συνθήκες της καθημερινής ζωής. Το πλήρως στεγανοποιημένο άνω στρώμα με τεχνολογία Stain Guard και Scratch Guard διατηρεί τα βινυλικά δάπεδά σας χωρίς χαραγές, λεκέδες και βρωμιά.

Σχέδια από την πραγματική ζωή

Τα πολυτελή βινυλικά δάπεδα Livyn διατίθεται σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, το καθένα με μοναδική και αυθεντική εμφάνιση. Από λεπτομέρειες της πραγματικής ζωής έως εντυπωσιακές δομές και συναρπαστικές χρωματικές παραλλαγές: είστε έτοιμοι να επιλέξετε το αγαπημένο σας δάπεδο;

Κατάλληλο για ανακαίνιση

Τα πολυτελή βινυλικά δάπεδα Livyn είναι εξαιρετικά λεπτά, γεγονός που τα καθιστά άριστα για ανακαινίσεις. Μπορείτε απλώς και να τα τοποθετήσετε πάνω από την υπάρχουσα επίστρωση επίπεδου δαπέδου.

Κάτι παραπάνω από ένα απλό δάπεδο

Η Quick-Step προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αξεσουάρ για την εγκατάσταση, το φινίρισμα και τη συντήρηση του βινυλικού δαπέδου σας στη στιγμή.