Πώς θα εγκαταστήσετε το βινυλικό δάπεδό σας

Τα πολυτελή βινυλικά δάπεδα Quick-Step όχι μόνο έχουν φυσική εμφάνιση, αλλά είναι και φυσικά εύκολα στην εγκατάσταση. Ανάλογα με την περίπτωσή σας, μπορείτε να επιλέξετε πλωτή εγκατάσταση (χωρίς κόλλα ή άλλα υλικά) ή κόλληση των σανίδων. 

Ό,τι κι εάν αποφασίσετε, το βινυλικό δάπεδο Quick-Step είναι συμβατό με υποδαπέδια θέρμανση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φινίρισμα ή την ανακαίνιση οποιασδήποτε σκάλας. 

Πλωτή εγκατάσταση

Θέλετε πλωτή εγκατάσταση; Τότε θα χρειαστεί να επιλέξετε πρώτα ένα υπόστρωμα. Αυτό θα έχει σημαντική επίδραση στην τελική εμφάνιση, την ποιότητα και την άνεση του βινυλικού δαπέδου σας Quick-Step. Για αυτό οι ειδικοί μας συνιστούν το αποκλειστικό υπόστρωμα Quick-Step Livyn.

Καλύψατε το υπόστρωμά σας; Τότε είναι ώρα να αρχίσετε δουλειά — ή να αρχίσετε το "κούμπωμα". Το πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος Uniclic Multifit για Livyn διασφαλίζει την ομαλή, πλωτή τοποθέτηση του πολυτελούς βινυλικού δαπέδου Livyn. Χάρη στο ανθεκτικό σύστημα γλωττίδας και εγκοπής, μπορείτε να τοποθετήσετε τις σανίδες του δαπέδου με ένα απλό "κλικ" και δεν θα χρειαστεί ποτέ ούτε μία σταγόνα κόλλας ή άλλου υλικού. Θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο;

Πλωτή εγκατάσταση

Γιατί θα αγαπήσετε το σύστημα κουμπώματος Uniclic Multifit

Χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος Uniclic Multifit για Livyn, τα βινυλικά δάπεδά μας μπορούν να εγκατασταθούν σε χρόνο μηδέν, με τρεις διαφορετικές μεθόδους εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του drop-down.

  • ΓΡΗΓΟΡΟ: η εγκατάσταση των βινυλικών σανίδων είναι πιο γρήγορη από ποτέ.

  • ΕΥΚΟΛΟ: χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση και αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς στα φύλλα του δαπέδου.

  • ΧΩΡΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ: πείτε αντίο στις ανοικτές ενώσεις και στη βρωμιά που θα μπορούσε να κολλήσει εκεί.

  • ΣΤΑΘΕΡΟ: η βελτιωμένη τεχνολογία drop-down παρέχει εξαιρετική αντοχή, χάρη στο κατακόρυφο και οριζόντιο κλείδωμα.
Uniclic multifit

Πλωτή εγκατάσταση: γρήγορα, εύκολα και σταθερά

ΒΗΜΑ 1: κουμπώστε το φύλλο με τη μεγάλη πλευρά πάνω στην εγκατεστημένη σανίδα.

ΒΗΜΑ 2: σύρετε τις σανίδες τη μία προς την άλλη, στη μικρή πλευρά.

ΒΗΜΑ 3: πιέστε σταθερά με τον αντίχειρά σας έως ότου ακούσετε ένα ‘κλικ.

Κολλητή εγκατάσταση

Εάν προτιμάτε τα πράγματα να είναι πιο σταθερά στο έδαφος, τότε η "κολλητή" μέθοδος θα είναι αυτή που σας αρέσει. Και είναι και αυτή εύκολη: το μόνο που χρειάζεστε είναι η κόλλα για τα δάπεδα Quick-Step Livyn — ειδικά σχεδιασμένη σε συνδυασμό με το Soudal.

Κολλητή εγκατάσταση

Βίντεο εγκατάστασης

Δείτε και μόνοι σας πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση ενός βινυλικού δαπέδου Quick‑Step.

Βινυλικό δάπεδο: πλωτή εγκατάσταση

Βινυλικό δάπεδο: κολλητή εγκατάσταση