Γιατί θα αγαπήσετε τα ξύλινα δάπεδα Quick-Step

Σανίδα από κατεργασμένο ξύλο

Τι είναι κατεργασμένο ξύλινο δάπεδο;

Τα ξύλινα δάπεδα Quick-Step είναι από κατεργασμένο ξύλο που αποτελείται από τρεις στρώσεις μασίφ ξύλου, καλυμμένου με ένα προστατευτικό φινίρισμα. Η προσεκτική επιλογή πρώτων υλών και η στενά ελεγχόμενη διεργασία κατασκευής εγγυώνται βέλτιστη σταθερότητα και ανθεκτικότητα.


  1. Ανάλογα με το παρκέ δάπεδο που θα επιλέξετε, αυτή η στρώση φινιρίσματος μπορεί να αποτελείται από:
    • Επτά στρώσεις υδατικού βερνικιού για προστασία από τις ακτίνες UV, οι οποίες καθιστούν το δάπεδο εύκολο στο καθάρισμα και παρέχουν προστασία από φθορά, χαραγές και λεκέδες.
    • Δύο στρώσεις λαδιού υψηλής ποιότητας, οι οποίες διασφαλίζουν ωρίμανση χωρίς προβλήματα, αλλά και μια ματ και φυσική εμφάνιση.

  2. Μια μετωπική στρώση: μια προσεκτικά επιλεγμένη στρώση μασίφ ξύλου. Αυτή η μετωπική στρώση διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δομών και μπορεί να λειανθεί και να φινιριστεί ξανά.

  3. Μια στρώση πυρήνα: ο πυρήνας αποτελείται από έλατο, εβέα ή HDF και κάνει το δάπεδο σταθερό και ανθεκτικό.

  4. Ένα υπόστρωμα καπλαμά από έλατο ή πεύκο, το οποίο, σε συνδυασμό με τις άλλες στρώσεις, αποτρέπει την κύρτωση ή την κάμψη του δαπέδου.

Κατασκευάζεται με πάθος

 Τα παρκέ δάπεδα Quick-Step κατασκευάζονται με πάθος για το ξύλο. Το πάθος αυτό αντικατοπτρίζεται στον αυθεντικό χαρακτήρα, την υφή και το υψηλής ποιότητας φινίρισμα των δαπέδων μας. 

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Το πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος Uniclic Multifit κάνει την τοποθέτηση ενός παρκέ δαπέδου Quick-Step παιχνιδάκι. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το δάπεδό σας οπουδήποτε, γρήγορα και εύκολα.


Ποιότητα και ανθεκτικότητα


Στην Quick-Step, αφιερώνουμε πάρα πολλή ενέργεια, τεχνογνωσία και δέσμευση στα ξύλινα δάπεδα που κατασκευάζουμε, ώστε εσείς να μπορείτε να τα απολαμβάνετε για όσα χρόνια θέλετε. Ως απόδειξη αυτής της δέσμευσής μας, σας προσφέρουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής.

Δάπεδα που αγαπούν τη φύση

Το ξύλο αποτελεί το μόνο υλικό ανανεώσιμης πηγής για επιστρώσεις δαπέδων. Η Quick-Step ελέγχει σχολαστικά όλους τους προμηθευτές ώστε να διασφαλίσει την οικολογική προέλευση όλης της ξυλείας που χρησιμοποιεί. Επιπλέον, η κόλλα, το βερνίκι και το λάδι που χρησιμοποιούμε ικανοποιούν τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα για τις εκπομπές.

Απόλαυση στη στιγμή

Με το παρκέ Quick-Step, μπορείτε να απολαύσετε το καινούργιο σας δάπεδο, αμέσως μόλις εγκατασταθεί. Όλα τα δάπεδα έχουν υποστεί προ-κατεργασία στο εργοστάσιό μας με 7 στρώσεις βερνικιού για προστασία από τις ακτίνες UV ή 2 στρώσεις τροποποιημένου λαδιού υψηλής ποιότητας. Έτσι, δεν χρειάζεται τρίψιμο, δεν θα έχετε το πρόβλημα της σκόνης, δεν θα χρειαστεί γυάλισμα, λάδωμα ή βαφή.

Κάτι παραπάνω από ένα απλό δάπεδο

Η Quick-Step προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εγκατάσταση, το φινίρισμα και τη συντήρηση του δαπέδου σας, όπως σοβατεπί, προφίλ και καθαριστικά προϊόντα.