Γιατί θα αγαπήσετε τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step

Πρεσαριστά δάπεδα

Τι είναι το πρεσαριστό δάπεδο;

Το πρεσαριστό είναι ένα δάπεδο με στρώσεις, δομημένο γύρω από υδατοστεγανό, κολλημένο, υψηλής πυκνότητας συνθετικό ξύλο (HDF). Όλα τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step αποτελούνται από τέσσερις διαφορετικές στρώσεις:


  1. Μια διαφανή, ανθεκτική στη φθορά, επικάλυψη που παρέχει προστασία από λεκέδες, χτυπήματα, χαραγές, κάψιμο και χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης.

  2. Μια στρώση σχεδίασης: μια υψηλής ανάλυσης φωτογραφία πραγματικού ξύλου ή πλακιδίων που αναπαράγεται με τη χρήση περίπλοκων τεχνικών εκτύπωσης και υφίσταται φινίρισμα με ρητίνη μελαμίνης.

  3. Μια εξαιρετικά ανθεκτική και σταθερή, ανθεκτική στην υγρασία, κολλημένη κεντρική σανίδα HDF.

  4. Μια στρώση εξισορρόπησης, η οποία εγγυάται μια άριστα ισορροπημένη σανίδα, η οποία δεν θα κυρτώνει ούτε θα καμπυλώνει όταν εγκαθίσταται σωστά και συντηρείται με τον κατάλληλο τρόπο.

Όμορφα σχέδια

Θα βρείτε εύκολα την ιδανική λύση δαπέδου για τον εσωτερικό σας χώρο, μέσα από την εκτεταμένη παλέτα χρωμάτων και στυλ, μοντέρνων και παραδοσιακών σχεδίων, πλακιδίων και — μεγάλου πλάτους, μικρών ή πολύ μεγάλων — σανίδων.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Μια εύκολη, γρήγορη και διαισθητική μέθοδος για την εγκατάσταση του πρεσαριστού δαπέδου σας; Όχι, δεν ονειρεύεστε! Το σταθερό σύστημα Uniclic της Quick-Step κάνει την τοποθέτηση του δαπέδου σας πανεύκολη — ακόμη και στις μικρότερες γωνίες ενός δωματίου.

Ποιότητα και ανθεκτικότητα

Για την Quick-Step, η προστασία του δαπέδου σας είναι ένα σοβαρό θέμα. Για τον λόγο αυτό, τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step διατίθενται μαζί με μακροχρόνια εγγύηση -έως και 25 χρόνια- και διαθέτουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική στρώση Scratch Guard που καθιστά το δάπεδο έως και δέκα φορές πιο ανθεκτικό στη χάραξη.

Εύκολη συντήρηση

Με τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step, είναι πραγματικά εύκολο να διατηρείτε καθαρό και όμορφο το δάπεδο του σπιτιού σας. Όταν συνδυάζονται με το σωστό υπόστρωμα και εγκαθίστανται ως πλωτό δάπεδο, οι σανίδες δαπέδου είναι άριστα κατάλληλες και για υποδαπέδια θέρμανση ή/και ψύξη.

Έως και 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή στη χάραξη

Το πατενταρισμένο, προστατευτικό άνω στρώμα Scratch Guard διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε το όμορφο, φυσικής εμφάνισης, δάπεδό σας για πολλά χρόνια. Η εξαιρετικά ανθεκτική στρώση καθιστά το πρεσαριστό δάπεδο Quick-Step έως και δέκα φορές πιο ανθεκτικό σε μικροχαραγές.

Άριστη αντίσταση στα χτυπήματα

Στην καρδιά του πρεσαριστού δαπέδου σας βρίσκεται ένα κορυφαίας ποιότητας, υψηλής πυκνότητας συνθετικό ξύλο (HDF). Σε συνδυασμό με το άνω στρώμα Scratch Guard, αυτό προσφέρει στο δάπεδό σας τη βέλτιστη δυνατή προστασία από ζημιά λόγω πτώσης αντικειμένων, ψηλών τακουνιών, κ.λπ.

Χύθηκε κάποιο ποτό; Μην φοβάστε!

Η ανθεκτική στο νερό, κολλημένη πλάκα βάσης και η αντοχή σε εφελκυσμό των συστημάτων κουμπώματος που χρησιμοποιούμε, παρέχουν άριστη προστασία από σταγόνες υγρών και από την επιφανειακή υγρασία.

Σταθερός ήχος για ευχάριστη ατμόσφαιρα

Σε συνδυασμό με ένα υπόστρωμα Quick-Step, οι κεντρικές σανίδες που χρησιμοποιούνται για τα δάπεδά μας έχουν βελτιστοποιηθεί για καθημερινή χρήση και παράγουν έναν σταθερό, ευχάριστο ήχο.

Χωρίς ξεθώριασμα χρώματος

Φοβάστε να μετακινήσετε τα έπιπλα επειδή έχετε ανοιχτόχρωμο δάπεδο; Με τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step μπορείτε να αλλάζετε τις θέσεις τους όσο θέλετε. Όταν εκτίθενται σε κανονικά επίπεδα φωτός (του ήλιου), τα δάπεδά μας διατηρούν την αρχική τους απόχρωση, για πολλά χρόνια.

Μόνιμα αντιστατικά

Κάθε δάπεδο Quick-Step έχει υποστεί κατεργασία με αντιστατική επίστρωση. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενοχλητικά ηλεκτροστατικά φορτία. Επιπλέον, χάρη στην επεξεργασία αυτή, τα δάπεδά μας έλκουν σημαντικά λιγότερη σκόνη σε σύγκριση με άλλα δάπεδα.