Πώς θα εγκαταστήσετε το πρεσαριστό δάπεδό σας με λίγα μόλις κλικ

Η Quick-Step θέλει να κάνει τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Για τον λόγο αυτό εφηύραν τα ευρέως αναγνωρισμένα πατενταρισμένα συστήματα Uniclic και Uniclic Multifit για την εγκατάσταση του πρεσαριστού δαπέδου. Και τα δύο συστήματα είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο σταθερά από τις ανταγωνιστικές λύσεις, διασφαλίζοντας την εύκολη εγκατάσταση ακόμη και στις μικρότερες γωνίες ή κάτω από πόρτες.

Επιπλέον, όλα τα πρεσαριστά δάπεδα Quick-Step μπορούν να εγκατασταθούν πάνω από παραδοσιακά συστήματα υποδαπέδιας θέρμανσης, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο σας δάπεδο με τη μέγιστη δυνατή άνεση. Θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο και να τοποθετήσετε πρεσαριστό δάπεδο Quick-Step στις σκάλες σας; Μπορείτε να το κάνετε και αυτό! Και εάν αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για το φινίρισμα ή τη συντήρηση του νέου σας δαπέδου, σας καλύπτουμε και σε αυτή την περίπτωση.

Εγκατάσταση
uniclic

Γιατί θα αγαπήσετε το σύστημα κουμπώματος Uniclic

Τα πρεσαριστά δάπεδα εμπεριέχουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων εγκατάστασης. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Σκεφτείτε ξανά!

  • ΓΡΗΓΟΡΟ: η εγκατάσταση σανίδων μεγάλου μήκους είναι πιο γρήγορη από ποτέ.

  • ΕΥΚΟΛΟ: χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση και αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς στα φύλλα του δαπέδου. Η αντικατάσταση των σανίδων ή η μετακίνηση του δαπέδου είναι επίσης πολύ εύκολη: με το Uniclic, μπορείτε απλώς να ανασηκώσετε τα φύλλα.

  • ΔΥΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Το Uniclic είναι κατάλληλο τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες, ανεξάρτητα από τη γωνία του δωματίου από την οποία ξεκινάτε την τοποθέτηση του δαπέδου.

  • ΧΩΡΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ: πείτε αντίο στις ανοικτές ενώσεις και στη βρωμιά που θα μπορούσε να κολλήσει εκεί.

  • ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: η γλωττίδα ταιριάζει τέλεια μέσα στην εγκοπή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν διαφορές επιπέδου στο δάπεδο. Αυτό βασικά σημαίνει ότι δεν θα προκύπτει φθορά στις ακμές.

Τρεις εύκολες μέθοδοι εγκατάστασης


1. Περιστροφή και κλικ

Απλώς κουμπώνετε τα φύλλα το ένα μέσα στο άλλο, κατά μήκος της μεγάλης πλευράς και της μικρής πλευράς της σανίδας.

2. Οριζόντια εισαγωγή

Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δάπεδα, οι σανίδες Quick-Step μπορούν επίσης να συνενωθούν οριζοντίως. Πρόκειται για μια ιδανική λύση στην περίπτωση δύσκολων γωνιών, όταν φθάνετε στην τελευταία σειρά των φύλλων ή, σε μέρη όπου είναι δύσκολο να περιστρέψετε τα φύλλα, όπως κάτω από κουφώματα ή θερμαντικά σώματα.

3. Ολίσθηση και κλικ

Κουμπώστε το φύλλο στη θέση του κατά μήκος της μεγάλης πλευράς, έπειτα σύρετε τη μικρή πλευρά στη θέση της δίπλα στο προηγούμενο φύλλο και πιέστε προς τα κάτω. Η μέθοδος αυτή έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη σειρά Quick-Step Exquisa.

Βίντεο εγκατάστασης

Δείτε και μόνοι σας πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση ενός πρεσαριστού δαπέδου Quick‑Step.

Πρεσαριστό: βίντεο εγκατάστασης

Πρεσαριστό: βίντεο εγκατάστασης για Arte

Πρεσαριστό: βίντεο εγκατάστασης για Exquisa

Πρεσαριστό δάπεδο στις σκάλες