Σχετικά με εμάς

Μια δυναμική εστίαση στον σχεδιασμό και την ποιότητα και μια ακόρεστη δίψα για καινοτομία: αυτοί είναι οι κινητήριοι μοχλοί που καθιστούν την Quick-Step μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των δαπέδων. Μάθετε τα πάντα για την επωνυμία και πώς προσπαθούμε συνεχώς να πετυχαίνουμε την τελειότητα....

"Το DNA της Quick-Step;
Η διαρκής προσπάθεια για την τελειότητα..." 

Η ιστορία μας

1960: Η UNILIN ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Μερικές οικογένειες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιναριού, στο νότιο μέρος της Δυτικής Φλάνδρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κατασκευή μοριοσανίδων λιναριού, στο Ooigem του Βελγίου. Η νέα εταιρεία ονομάζεται UNILIN. Στη δεκαετία του 1970, η εταιρεία αρχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία. Ωστόσο, καθώς το λινάρι γίνεται ολοένα και λιγότερο διαθέσιμο, σύντομα αντικαθίσταται από το ξύλο ως πρώτη ύλη.

1990: Η QUICK-STEP ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Με την Quick-Step, η UNILIN είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει τα πρεσαριστά δάπεδα στην αγορά του Βελγίου — και η πρώτη εταιρεία κατασκευής πρεσαριστών δαπέδων που παρουσιάζει τη δική της επωνυμία.

1997: Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ UNICLIC

Πώς θα ήταν εάν η εγκατάσταση ενός πρεσαριστού δαπέδου ήταν τόσο εύκολη όσο το κούμπωμα των σανίδων μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται κόλλα; Η ιδέα αυτή πυροδοτεί την εφεύρεση του συστήματος Uniclic της Quick-Step: ένα επαναστατικό, καθολικά πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος που εγγυάται τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση σε κάθε περίπτωση.

2001: Η QUICK-STEP ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΚΩΣΗ V

Η Quick-Step προσθέτει μια νέα προοπτική στα πρεσαριστά δάπεδα, στην κυριολεξία: η εύστοχα ονομαζόμενη σειρά Perspective είναι το πρώτο πρεσαριστό δάπεδο με αυλάκωση V μεταξύ των σανίδων.

2001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

Τελικά, αυτό που αισθάνεστε ταιριάζει με αυτό που βλέπετε. Παρουσιάζοντας μια καινοτομία στον κλάδο, η Quick-Step προχωρά στο ταίριασμα της επιφανειακής δομής των πρεσαριστών σανίδων με τα φυσικά τους μοτίβα.

2005: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η Quick-Step αρχίζει να κατεργάζεται όλα τα πρεσαριστά δάπεδά της με μία μόνιμη αντιστατική στρώση για την αποφυγή των δυσάρεστων ηλεκτροστατικών φορτίων.

2006: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΟΒΑΤΕΠΙΩΝ

Η Quick-Step παρουσιάζει τα ανθεκτικά στις κρούσεις και τη χάραξη σοβατεπιά που ταιριάζουν ιδανικά στο χρώμα και την επιφανειακή δομή του αντίστοιχου δαπέδου.

2006: INCIZO, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Με το Incizo, η Quick-Step παρουσιάζει το πρώτο προφίλ γενικής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προφίλ φινιρίσματος για δάπεδα και σκάλες.

2007: Η QUICK-STEP ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

Γεννιέται η Lagune, μια νέα συλλογή πρεσαριστών δαπέδων Quick-Step ιδανικά κατάλληλη για περιοχές με υγρασία, όπως τα μπάνια.

2009: ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ QUICK-STEP

Η Quick-Step επεκτείνει τα προϊόντα της με την εισαγωγή των ξύλινων δαπέδων. Η επιφάνεια αποτελείται από μια άνω στρώση μασίφ ξύλου.

2009: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΟΣ UNICLIC MULTIFIT

Το σύστημα Uniclic Multifit βασίζεται στο αυθεντικό σύστημα Uniclic που παρουσιάστηκε το 1997 και λανσάρει μια τρίτη μέθοδο τοποθέτησης: "ολίσθηση και κούμπωμα".

2013: Η QUICK-STEP ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΝΥΛΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η Quick-Step παρουσιάζει το βινυλικό δάπεδο Livyn, ένα άνετο δάπεδο υψηλής ποιότητας, με φυσική εμφάνιση του ξύλου και με τα πρακτικά πλεονεκτήματα ενός συνθετικού δαπέδου.

2014: ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Με στόχο τη μεγαλύτερη δυναμικότητα για μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και την καλύτερη, ταχύτερη και πιο οικολογική παραγωγή, η UNILIN ανοίγει μια νέα εγκατάσταση στο Vyskov της Τσεχίας.

2014: IMPRESSIVE, ΤΟ ΝΕΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Οι σειρές Impressive και Impressive Ultra φέρνουν νέα επίπεδα αντοχής στο νερό για τα πρεσαριστά δάπεδα — χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες επιστρώσεις. Άλλη μία καινοτομία για την Quick-Step!

2015: ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Η UNILIN αρχίζει να κατασκευάζει βινυλικά δάπεδα στο Βέλγιο, σε μια ολοκαίνουργια, υψηλής τεχνολογίας παραγωγική μονάδα, στην εγκατάστασή της στο Wielsbeke του Βελγίου.

2018: ΣΗΜΑ EU ECOLABEL ΓΙΑ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

Η UNILIN είναι ο πρώτος κατασκευαστής δαπέδων που εξασφαλίζει το περιζήτητο σήμα EU Ecolabel για τα πρεσαριστά της δάπεδα Quick-Step.

2018: ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Η Quick-Step παρουσιάζει το "Surface & Edge Protect+", μια καινοτόμα τεχνολογία επιφανειών που αποτρέπει τη συσσώρευση λάσπης και άλλων ρύπων στους αρμούς και την υφή των ξύλινων δαπέδων. Το αποτέλεσμα: Μασίφ ξύλινα δάπεδα που διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση για πολύ περισσότερο καιρό και καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα.

2019: "RIGID VINYL" ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Η Quick-Step κυκλοφορεί το "Rigid Vinyl": μια νέα πρωτοποριακή λύση δαπέδων που συνδυάζει κομψότητα και άριστες επιδόσεις.