Go to content Go to search

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ QUICK-STEP

Σχεδίαση δαπέδων από το 1990

Πάθος για διαχρονική ομορφιά

Η ξέγνοιαστη ζωή ξεκινά από ένα σπίτι με δάπεδα υψηλών επιδόσεων. Αυτό είναι το κίνητρο της Quick-Step από το 1990. Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα πρεσαριστών, βινυλικών και ξύλινων δαπέδων μεγάλης διάρκειας ζωής, με ασορτί σοβατεπιά και προφίλ φινιρίσματος. Τα εμπορικά μας σήματα: όμορφα σχέδια, αδιάβροχα δάπεδα και εύκολη εγκατάσταση – και όλα αυτά χάρη σε μια σειρά πρωτοποριακών καινοτομιών.
Το DNA της Quick-Step;
Η διαρκής προσπάθεια για την τελειότητα...

Μια παράδοση ομορφιάς και βιωσιμότητας

Η ιστορία μας ξεκινά το 1960. Στις δυτικές περιοχές της Φλαμανδίας, κάποιες οικογένειες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανοίξουν μια επιχείρηση στη βιομηχανία του λιναριού και ονόμασαν το εγχείρημά τους UNILIN. Ωστόσο, τη δεκαετία του ‘70, το λινάρι άρχισε να σπανίζει, με αποτέλεσμα η UNILIN να στρέψει το ενδιαφέρον της στο ξύλο. Αρχικά, το ξύλο χρησιμοποιήθηκε κυρίως για διακοσμητικές εφαρμογές, αλλά παίρνοντας παράδειγμα από έναν Ολλανδό πελάτη που μετέτρεψε τα πάνελ μας σε δάπεδα, εισήλθαμε και εμείς στη βιομηχανία των δαπέδων το 1990. 

Η ιδέα ήταν απλή: αναζητούσαμε μια οικονομικότερη και ευκολότερη στη συντήρηση εναλλακτική λύση για το παραδοσιακό ξύλινο δάπεδο, που θα είχε όμως εξίσου υπέροχη εμφάνιση. Και αυτό το πετύχαμε με τα πρεσαριστά δάπεδα. Σύντομα, η νέα επωνυμία Quick-Step κατέκτησε τις καρδιές τόσο των μεγαλύτερων όσο και των νεότερων. Με μοναδικά σχέδια, δώσαμε νέα πνοή στα υπνοδωμάτια, τις κουζίνες, τα μπάνια, τα καθιστικά και τους υπόλοιπους χώρους των πελατών μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας απέναντι στη βιωσιμότητα να επαναχρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά και να παράγουμε προϊόντα μεγάλης διάρκειας. 
 

Βινύλιο, ξύλο και αξεσουάρ

Με τη φιλοδοξία να προσφέρει δάπεδα υψηλής ποιότητας που να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, η ομάδα πίσω από την Quick-Step άρχισε να εξερευνά διαφορετικά υλικά δαπέδων στις αρχές του 21ου αιώνα. Αυτή η αναζήτηση κορυφώθηκε με την κυκλοφορία των πρώτων μας καινοτόμων ξύλινων δαπέδων το 2009. Για την καλύτερη προστασία του ανώτερου στρώματος από μασίφ ξύλο, η Quick-Step ανέπτυξε την τεχνολογία Wood for Life. Το αποτέλεσμα: ελάχιστη φθορά και εύκολη συντήρηση.  

Μέχρι τότε, η Quick-Step είχε ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά μια τρίτη σειρά προϊόντων μαζί με τα πρεσαριστά και τα ξύλινα δάπεδα: τα βινυλικά. Αυτά τα 100% συνθετικά δάπεδα συντηρούνται εύκολα και συνδυάζουν την κομψότητα με τη βέλτιστη απόδοση – ιδιαίτερα η τελευταία μας γενιά Alpha Vinyl (2020). Και επειδή η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες, οι λύσεις μας ολοκληρώνονται με σοβατεπιά ανθεκτικά στις χαραγές και προφίλ φινιρίσματος πολλαπλών χρήσεων.
 

Ένα βήμα μπροστά με τεχνικές καινοτομίες 

Για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, δεν προσφέρουμε απλώς μια ευρεία γκάμα πρεσαριστών, βινυλικών και ξύλινων δαπέδων. Παράλληλα, διασφαλίζουμε και ότι είναι τεχνικά ανώτερα. Αυτή η στρατηγική μας βοήθησε να κατοχυρώσουμε μια ηγετική θέση στην αγορά και είναι αυτή που θα καθορίσει τις προσπάθειές μας κατά τα επόμενα χρόνια. Η προσπάθεια για την επίτευξη της τελειότητας είναι η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση.

Με καινοτόμα συστήματα εγκατάστασης όπως το Uniclic, χάρη στα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να τοποθετήσει το δάπεδό του μόνος του, ξεκινήσαμε μια επανάσταση στον κλάδο το 1997.

Άλλα ορόσημα περιλαμβάνουν τις ακόλουθες συλλογές: 

  • Perspective – τα πρώτα πρεσαριστά δάπεδα με αυλάκωση V μεταξύ των σανίδων.
  • Impressive – πρεσαριστά δάπεδα με εξαιρετική αντοχή στο νερό.
  • Capture – όταν είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις το πρεσαριστό από το πραγματικό ξύλο.
 

Η Quick-Step είναι μια επωνυμία της UNILIN


Ανακαλύψτε τη UNILIN

Θέσεις εργασίας στη UNILIN