Σχετικά με εμάς, UNILIN

Μια ισχυρή εστίαση στην ποιότητα και μια ακόρεστη δίψα για καινοτομία: αυτοί είναι οι κινητήριοι μοχλοί που καθιστούν την Quick-Step μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των δαπέδων. Ανακαλύψτε όλες τις πληροφορίες για την επωνυμία και πώς αυτή εξελίχθηκε από μια οικονομική εναλλακτική του ξύλου σε μια ολόκληρη κατηγορία από μόνη της.
Unilin - για έξυπνο τρόπο ζωής

Η αποστολή μας

Η ευρεία γκάμα σχεδίων για βινυλικά, πρεσαριστά και ξύλινα δάπεδα της Quick-Step αποκαλύπτει το πάθος για την καθημερινή ομορφιά και τη συνεχή καινοτομία — στα προϊόντα μας, αλλά και στις διεργασίες μας.


Η ιστορία μας

1960: Η UNILIN ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Μερικές οικογένειες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιναριού, στο νότιο μέρος της Δυτικής Φλάνδρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κατασκευή μοριοσανίδων λιναριού, στο Ooigem του Βελγίου. Η νέα εταιρεία ονομάζεται UNILIN. Στη δεκαετία του 1970, η εταιρεία αρχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία. Ωστόσο, καθώς το λινάρι γίνεται ολοένα και λιγότερο διαθέσιμο, σύντομα αντικαθίσταται από το ξύλο ως πρώτη ύλη.

1990: Η QUICK-STEP ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Με την Quick-Step, η UNILIN είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει τα πρεσαριστά δάπεδα στην αγορά του Βελγίου — και η πρώτη εταιρεία κατασκευής πρεσαριστών δαπέδων που παρουσιάζει τη δική της επωνυμία.

1997: Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ UNICLIC

Πώς θα ήταν εάν η εγκατάσταση ενός πρεσαριστού δαπέδου ήταν τόσο εύκολη όσο το κούμπωμα των σανίδων μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται κόλλα; Η ιδέα αυτή πυροδοτεί την εφεύρεση του συστήματος Uniclic της Quick-Step: ένα επαναστατικό, καθολικά πατενταρισμένο σύστημα κουμπώματος που εγγυάται τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση σε κάθε περίπτωση.

2001: Η QUICK-STEP ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΚΩΣΗ V

Η Quick-Step προσθέτει μια νέα προοπτική στα πρεσαριστά δάπεδα, στην κυριολεξία: η εύστοχα ονομαζόμενη σειρά Perspective είναι το πρώτο πρεσαριστό δάπεδο με αυλάκωση V μεταξύ των σανίδων.

2001: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΩΝ ΔΟΜΩΝ

Τελικά, αυτό που αισθάνεστε ταιριάζει με αυτό που βλέπετε. Παρουσιάζοντας μια καινοτομία στον κλάδο, η Quick-Step προχωρά στο ταίριασμα της επιφανειακής δομής των πρεσαριστών σανίδων με τα φυσικά τους μοτίβα.

2005: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

Η Quick-Step αρχίζει να κατεργάζεται όλα τα πρεσαριστά δάπεδά της με μία μόνιμη αντιστατική στρώση για την αποφυγή των δυσάρεστων ηλεκτροστατικών φορτίων.

2006: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΟΒΑΤΕΠΙΩΝ

Η Quick-Step παρουσιάζει τα ανθεκτικά στις κρούσεις και τη χάραξη σοβατεπιά που ταιριάζουν ιδανικά στο χρώμα και την επιφανειακή δομή του αντίστοιχου δαπέδου.

2006: INCIZO, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Με το Incizo, η Quick-Step παρουσιάζει το πρώτο προφίλ γενικής χρήσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προφίλ φινιρίσματος για δάπεδα και σκάλες.

2007: Η QUICK-STEP ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

Γεννιέται η Lagune, μια νέα συλλογή πρεσαριστών δαπέδων Quick-Step ιδανικά κατάλληλη για περιοχές με υγρασία, όπως τα μπάνια.

2009: ΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ QUICK-STEP

Η Quick-Step επεκτείνει τα προϊόντα της με την εισαγωγή των ξύλινων δαπέδων. Η επιφάνεια αποτελείται από μια άνω στρώση μασίφ ξύλου.

2009: ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΟΣ UNICLIC MULTIFIT

Το σύστημα Uniclic Multifit βασίζεται στο αυθεντικό σύστημα Uniclic που παρουσιάστηκε το 1997 και λανσάρει μια τρίτη μέθοδο τοποθέτησης: "ολίσθηση και κούμπωμα".

2013: Η QUICK-STEP ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΝΥΛΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ

Η Quick-Step παρουσιάζει το βινυλικό δάπεδο Livyn, ένα άνετο δάπεδο υψηλής ποιότητας, με φυσική εμφάνιση του ξύλου και με τα πρακτικά πλεονεκτήματα ενός συνθετικού δαπέδου.

2014: ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Με στόχο τη μεγαλύτερη δυναμικότητα για μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά και την καλύτερη, ταχύτερη και πιο οικολογική παραγωγή, η UNILIN ανοίγει μια νέα εγκατάσταση στο Vyskov της Τσεχίας.

2014: IMPRESSIVE, ΤΟ ΝΕΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

Οι σειρές Impressive και Impressive Ultra φέρνουν νέα επίπεδα αντοχής στο νερό για τα πρεσαριστά δάπεδα — χωρίς να απαιτούνται πρόσθετες επιστρώσεις. Άλλη μία καινοτομία για την Quick-Step!

2015: ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Η UNILIN αρχίζει να κατασκευάζει βινυλικά δάπεδα στο Βέλγιο, σε μια ολοκαίνουργια, υψηλής τεχνολογίας παραγωγική μονάδα, στην εγκατάστασή της στο Wielsbeke του Βελγίου.


Top